SHOOTS
Hoe krijg je die sfeer die je zoekt? Met het juiste model, de juiste styling? Die beelden moeten jouw handtekening dragen en aansluiten op je strategie. Adnew Amsterdam begeleid de shoot en houdt het overzicht.

PACKAGING
Een goede verpakking van je product is essentieel voor de verkoop, ademt je merk, verbindt je klanten. Adnew Amsterdam heeft veel ervaring op verpakkingsgebied. Onder andere Honig, Klene en Verkade gingen je al voor. Ik weet zeker dat je ze herkent.

MAGAZINES
Niets zegt ‘luxe’ zoals een eigen glossy magazine. Zowel het concept als de vormgeving zijn bij Adnew Amsterdam in goede handen. Maar Adnew Amsterdam verzint meer opvallende middelen op print. Kijk maar mee.

BOEKEN
Het aantal publicaties is nog nooit zo hoog geweest als nu. Hoe val je op tussen al die andere auteurs? Adnew Amsterdam laat je boek opvallen met net dat beetje anders en net dat beetje meer ‘oempf’.

AUDIOVISUELE PRODUCTIES
Een bedrijfsvideo, TV-commercial, You Tube filmpje of een sexy presentatie op je website… Van concept tot styling, van uitvoering tot oplevering; Adnew Amsterdam regelt het voor je, zoekt de juiste specialisten bij elkaar en houdt het overzicht.

Prachtwerk