Adnew Amsterdam

Foto Studio Nico

Adnew ontwikkelde succesvolle totaalconcepten, campagnes en acties voor klinkende A-merken, maar ook voor regionale, landelijke en internationale merken. De kracht van Adnew ligt in het vinden van prikkels die doelgroepen intrigeren en tot de gewenste actie aanzetten: merkenbouw! Samenwerken in een netwerk, met een groot team van creatieve specialisten: brainstormen en deadlines halen. Mensen en creativiteit verbinden.

 

May you live in interesting times!

Communication

Van ingetogen tot flamboyant: jouw boodschap verpakt in een passend medium. Met als doel precies die reactie oproepen die past bij jouw strategie.

Advertising

Opvallen, overtuigen en aanzetten tot actie. Adnew heeft de kennis, het netwerk en de ervaring om je acties met succes in te zetten op elk denkbaar kanaal. Veel bekende merken gingen je al voor.

BranDevelopment

Je merk laden totdat het vanzelfsprekend is. Herkenbaar en uniek, met een positieve emotie. Adnew ontwikkelt totaalconcepten voor branding, introducties en campagnes.

Een greep uit de klanten van Adnew Amsterdam

Droomparken (Holiday Investments), Verkade, Nike Europe, Joods Historisch Museum, Interbank, Unilever-Conimex, Heineken, Klene Drop, Geveke, Douwe Egberts Nederland (Sara Lee), Elf-Olie, Ballast Nedam, Couturier Sheila de Vries, Forbo Krommenie, KLM, TBS-Soest, Unilever, Rijksmuseum en de lijst gaat door.

Wil je meer weten? Neem contact met me op.